Jsou zpět! Naše hmyzí čokolády opět v prodeji!

Zima je tady a my máme skvělou zprávu pro všechny milovníky netradičních delikates – naše hmyzí čokolády jsou opět v prodeji! Jedinečné spojení kvalitní ručně vyráběné čokolády a křupavých solených červíků dává vzniknout neobyčejnému chuťovému zážitku, který rozhodně stojí za vyzkoušení.

Co vám můžeme nabídnout? Máme široký výběr čokoládových dobrot – od originálních čokoládových lízátek až po klasické tabulky mléčné a tmavé čokolády. Naše tmavá čokoláda obsahuje 64 % kakaa, což zajišťuje intenzivní a bohatou chuť, kterou ještě umocňuje jemná křupavost solených červíků.

 

Proč jsou naše hmyzí čokolády výjimečné?

 

Vyrábíme je z prvotřídní kvalitní čokolády a každá tabulka je ručně dělaná s maximální péčí. Do našich čokolád jsme přidali jemně solené červíky, kteří dodávají křupavost a nečekaný, přitom harmonický chuťový zážitek. Křehkost červíků krásně kontrastuje s jemnou strukturou čokolády a vytváří tak nevšední kombinaci, kterou prostě musíte zkusit!

 

Pokud hledáte něco nového, co vaše chuťové pohárky překvapí, naše hmyzí čokolády jsou tou správnou volbou. Přijďte si pro své lízátko nebo tabulku mléčné či tmavé čokolády a objevte, jak skvěle může hmyz podtrhnout chuť tradiční čokolády.

Nejenže je to zážitek pro vaše smysly, ale zároveň dáváte přednost udržitelnému zdroji proteinu a podporujete ekologický způsob výroby potravin.

Nenechte si ujít tuto unikátní příležitost ochutnat něco výjimečného!

 

 

cokolada-kolekce

 

 

Zpět do obchodu